Sonja bakker helpt u met snel afvallen! De beste manieren om snel vele kilo's kwijt te raken!

vrijdag 10 augustus 2007

Tips om snel af te vallen

Snel afvallen met behulp van Sonja Bakker!

Er zijn veel vragen van mensen te vinden die op zoek zijn naar tips om snel af te vallen. Met onderstaande tips is het voor iedereen mogelijk om snel af te vallen! Volg de tips goed op en u zult snel kilo's kwijt raken! Niet enkel met Sonja Bakker kunt u snel afvallen, u kunt dit ook helemaal zelf doen!

Tip 1: Eet meerdere malen per dag (5 tot 6 keer).
Om de stofwisseling op gang te houden dient u meerdere malen per dag een gezonde maaltijd of tussendoortje te eten. Indien u dit regelmatig doet komt uw stofwisseling beter op gang waardoor u vanzelf meer gaat afvallen.


Tip 2: Zorg dat u langzaam eet.
Als u langzaam eet krijgt u sneller een vol gevoel. Hierdoor is bewezen dat u minder eet en minder snel weer trek krijgt.


Tip 3: Eet minder na zonsondergang
In de avond bereid uw lichaam zich voor op de ruststand (slapen). Hierdoor gaat ook de stofwisseling langzamer. Alles wat u in deze uren eet zullen dan ook niet meer verbrand worden. Dit is een belangrijke tip om snel af te vallen.


Tip 4: Eet groente.
Door veel groente te eten krijgt u veel vezels binnen. Deze vezels zorgen ervoor dat uw stofwisseling beter wordt. Een beter stofwisseling betekend meer afvallen!


Tot slot. Het gehele proces van afvallen bestaat uit regelmaat. Hoe regelmatiger (maar toch gevarieerder qua producten) u eet, hoe beter uw stofwisseling hierop zal reageren!

Vragen of opmerkingen kunt u hieronder achterlaten!

Labels: ,

1 reacties:

Blogger Theo Steens zei...

Wat ook werkt is om sappen en frisdranken te vervangen door water, of voor te drinken met water. Het afvallen zal dan een stuk sneller gaan, omdat vetten en suikers geen rol meer spelen en niet meer continu aanwezig zijn. Mij heeft het geholpen.

7 maart 2013 om 14:04

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage